:: Jom Balik – Cuti Pertengahan Semester Jan 09 ::

balik_kampung_123

Cuti datang lagi. Esok, 21 Mac 2009 bermulalah cuti pertengahan semester Jan 2009. Namun sebenarnye ramai je yang dah mula bertolak balik ke kampung halaman masing-masing petang tadi.. Hipotesis ini dibuat berdasarkan beberapa pemerhatian seperti kekosongan tempat letak kenderaan yang biasanya penuh je memanjang (parking V5, terutamanya), kehadiran ke kelas Communication System 1 yang agak sedikit tadi, ketidakramaian orang yang beratur untuk membeli nasi lemak kukus di Cafe V5, dan yang paling best sekali, bile ramai yang dah balik ni, tibe2 je signal internet (wireless, Streamyx ZONE) pun strong sehinggakan ana dapat update blog ini dari laptop ana sendiri! Alhamdulillah~ (By the way, mungkin ade banyak lagi pemerhatian yang boleh menyokong hipotesis ini, namun tak perlulah ana senaraikannya di sini.. 8) )

So, bile ana nak balik rumah ni? Rilek2.. Esok ana akan ke sebuah perkampungan orang asli yang terletak berhampiran Bota bagi menjayakan satu program kemasyarakatan yang dianjurkan oleh Rakan Masjid. Lusa (22 Mac 2009), insyaAllah ana akan pulang ke KL. Yang bestnye, family ana akan amik ana dari kampus ni~ (Mereka2 akan datang dari kampung ana di Kuala Kangsar)

Ape nak buat masa cuti ni? So far, antara yang dirancang:

1. Siapkan Timer Circuit untuk Projek ETP.

2. Siapkan kerja2 yang tergendala seperti report2, dan sebagainya.

3. Ziarah sahabat ana, Salbiah yang kini di Cheras.

4.

Pe lagi eh? Nantikan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s