:: Emak, Selamat Hari Lahir & Hari Ibu! ::

emak@taiping

Ini emak ana. Hari ni, 10 Mei merupakan hari ulangtahun kelahiran emak yang ke 46. Hari ni juge adelah 2nd Sunday dalam bulan Mei, yakni Hari Ibu yang disambut seluruh dunia.  Birthday emak memang selalu same ari dengan Hari Ibu. Best tak?

Apepun, bile pun, dalam keadaan ape pun, jutaan terima kasih Angah nak ucapkan kat emak… Sebab lahirkan Along, Angah, Alang n Adik. Besarkan kami, dan asuh kami sejak kami seberat lebih kurang 3kg, hinggalah sekarang dah lebih tinggi daripada emak sendiri. Sabar dengan kerenah kami, terutamanya kerenah yang menulis ni le.. Macam2 hal. Degil. Angah minta maaf sangat2, mak.. Selalu nyusahkan mak. Buat perangai.  Terima kasih, mak.. Angah sayang mak..!

Alhamdulillah, sempat ana call mak tadi. Lebih kurang pukul 12.20am tadi. Kebetulan mak masih belum tido. Sempat la ucapkan Selamat Hari Lahir + Selamat Hari Ibu =)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s