:: No Study Week ::

Yup. It’s true. For this semester, there’ll be no study week for the final exam 😥 . This is due to the a-week-cuti H1N1 hari tu ler. Since cuti raya hari tu pun tidak dipendekkan, maka, study week la yang ter’burn’.

July 2009 Semester

Right after habis lecture weeks, then examination weeks will start. Itu satu cabaran.

Cabaran kedua. It’s regarding the final exam jugak. But here, it’s about the final exam question. Starting this semester onwards, dah tade dah:

 “Answer FIVE (5) out of  SIX (6) questions in the Question Booklet”.

Because, lepas ni hanya akan ade:

“Answer all FIVE (5) questions in the Question Booklet”.

Itu juge satu cabaran, yakni cabaran kedua.

My study group dah started to perah the otak to think on the strategies to ‘confront’ with all these ‘cabarans’ sejak sebelum cuti raya lagi.

Dengan mengambil strategi ‘Boost Converter’ (yang belajar dalam Power Electronics 1), insyaAllah we’re gonna ‘all-out’ la untuk the rest of another half of the semester ni. Pray for us~

Okies. Dalam kesibukan, tidak kulupakan 8) .. Today is my youngest brother’s birthday-Adik.

adik@pantai tengkorak

6 Oct. Adik was born at the same hospital as I was. HBKL. This year, Adik’s already 16. Ha. Dah tak lame dah nak SPM tuu.

To Adik,

komuniti-2 copy

😉 HAPPY 16th BIRTHDAY 😉

May:

  • All your wishes come true, with Allah’s will
  • You’ll become ‘anak soleh’ to mak n ayah. And ‘adik mithali’ to kitorang, your siblings. Keke 😆

Nak hadiah, tunggu Angah kaya skit deh :P.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s