:: Dup. Dap. ::

The rate of my heart’s beats is getting higher, faster and faster.. when looking at the signboards.

32km

15km

10km

1km

500m

And at last, sampai.

**

That was what happened yesterday. Makin nak sampai, makin debar. Rasa macam baru nak masuk asrama masa zaman skolah dulu. Tapi ade beza. Dulu excited.

Masuk bilik. The first thing that makes me tersengih, tersenyum sorang2, was the view from my room’s window. Kalau anda2 mengenali saya, try to guess, what was it. Perkara kedua yg best pasal bilik ni, it reminds me to the old Kak Wan Anis’s bilik. Same position. Lain level je. Ade sejarahnya..

Lepas family balik ke KL semula, barulah macam dapat terima hakikat semua ni. Hakikat, yang ini bukan mimpi. Bukan macam dalam mimpi 2-3 hari lepas. Wake up, wake up.

Sifir simple: Man jadda wajada… Lepas tu sambung sendiri.

Advertisements

4 thoughts on “:: Dup. Dap. ::

  1. so jelez.. coz i knew that ur side ada window yg maha best~ 😛
    my room pun ada jugak.. tapi 1 jee… dah amik awal2.. 😀

  2. ima :

    una.. rindu bilik lame.. rindu suasana dlu2.. :(

    Ku jua begitu~ Dulu, boring2 xde mnde nk buat, ade kamu kat bilik sebelah.. Dah guane??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s