:: Tour ::

Masa sungguh-amat-sangat pantas berlalu. Even dah seminggu habis exam pun, tak sempat nak post entry baru. Fu~

Pasal entry kali ni, erk.. takde la tour sangat. Tapi quite a few places jugak la masuk list nak pergi dalam less than 2 weeks ni. Pergh.. Tour abis belajar ke ape ni.. 

Merentasi beberapa negeri (baca: Perak-Kedah-KL-Terengganu) bagi memenuhi jemputan walimah sahabat-sahabat (baca: Izzati, Kak Khadijah & Kak Hani). Tapi dalam nak try untuk attend semua jemputan, 1 walimah tak dapat dihadiri. Walimah ex-schoolmate, Zharif. Sori deh, tak dapat attend. Memang clash. Ape pun, semoga Allah berkati usaha kalian berdua mendirikan masjid.. dan semoga kekal hingga ke syurga! 🙂

Ok. It’s time to go. Nak bertolak dah..

Doakan semoga perjalanan ke sana sini ini dipermudahkan dan selamat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s