:: 2012 ::

Here comes the first entry for 2012 😎 .

Saya tak de la ke mana-mana pun dalam menanti ambang 2012 ni (pergh ayat, ‘menanti ambang’~). Ok. Sambung. Saya tak ke mana-mana. Stay je kat rumah dengan kucing.

The most coolio thing is, kali ni ada ‘new year countdown’ yang luar biasa. UAI a.k.a Ustaz Azhar Idrus turun Shah Alam. Bukan pegi i-City tu, tapi Dataran Kemerdekaan Shah Alam. Sempat la jugak saya tengok live kat WebTV PAS.

Subhanallah.. Ramai betul umat yang membanjiri tempat kejadian.

UAI n Zizan bergabung~ Ganu~

Detik permulaan 2012 dimulakan dengan laungan takbir, “Allahu Akbar!!”, alunan Asma’ ul-Husna dan bacaan doa oleh UAI. Subhanallah. Subhanallah. Subhanallah.

Allahu Akbar!

May Allah make this 2012 a blessed and a barakah-filled one for all of us.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

* Status fB pilihan 😉 :

Jangan risau dengan azam 2012M,
kalau sudah berazam untuk 1433H.
– Hilal Asyraf(Official) –

* Sumber gambar: fB 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s